Iași Jazz Festival, o călatorie spre muzica bună

0
467
Sursa foto: Pinterest.com
Sursa foto: Pinterest.com

Casa de Cultură a Studenților din Iași este gazda celei de-a XI-a ediție a evenimentului „Iași Jazz Festival”. Ediția din acest an se va desfășura miercuri, 17 noiembrie, de la ora 19.00, în sala Gaudeamus.

Partenerii festivalului sunt Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași și Asociația Industrii Creative. Concursul se adresează tinerilor muzicieni, cu vârsta cuprinsă între 14-30 de ani, care au putut aplica pentru una dintre cele trei secțiuni: compoziție jazz, interpretare jazz și debutanți.

Sursa foto: Pinterest.com
Sursa foto: Pinterest.com

„Știind că tinerii au nevoie de susținerea noastră pentru a-și promova munca, deși traversăm o perioadă pandemică ce ne-a dat viața peste cap, la Casa de Cultură a Studenților din Iași ne-am propus să nu stopăm activitățile, ci să menținem legătura dintre studenți și public folosindu-ne de internet. Tocmai de aceea, concurenții au fost evaluați online de un juriu format din personalități aparținând lumii jazz-ului. În cea de-a doua etapă a festivalului, reprezentată de marea gală, programată pentru data de 17 noiembrie, vor fi premiați 18 tineri din învățământul universitar și preuniversitar din Iași și București, laureații concursului urmând să urce pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru a încânta publicul cu muzică de cea mai bună calitate”, a subliniat Bogdan Crucianu, directorul instituției.

Acțiunea are ca scop descoperirea și susținerea tinerilor artiști, iubitori ai stilului de muzică jazz.

Sursa Foto: Pinterest.com
Sursa foto: Pinterest.com

Reușita Iași Jazz Festival a fost posibilă datorită pasiunii extraordinare și prestației de excepție de care au dat dovadă tinerii participanți, dar și a  profesionalismului îndrumătorilor”, a precizat Romeo Cozma, coordonatorul festivalului.

Accesul la Gala Premiilor „Iași Jazz Festival” se va realiza pe bază de invitație. De asemenea, cei prezenți vor trebui să facă dovada vaccinării împotriva virusului SARS-Cov-2 și vor purta mască pe toată perioada manifestării artistice.

Surse foto: Pinterest.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here