Festival de modă la Iași, cu tineri artiști din țară și de peste hotare

0
492
Art East Fashion Weekend
Art East Fashion Weekend

Evenimentul creativ „ART EAST FASHION WEEKEND” ajunge în această toamnă la cea de-a VI-a ediție și este organizat de Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu Academia Models și Palas Mall. 

În perioada 17-18 septembrie, începând cu ora 19.00, Grădina Palas va găzdui prezentări de modă spectaculoase ale unor designeri din țară și din Republica Moldova. Obiectivul acestei manifestări îl reprezintă facilitarea întâlnirii dintre specialiștii din domeniul frumuseții, care-și doresc dezvoltarea și promovarea.

„Este un festival complex, prin intermediul căruia ne dorim să promovăm creațiile vestimentare realizate de tinerii talentați. Vom prezenta un fashion show plin de culoare, ce va reuni designeri, modele, make-up artiști, hairstyliști și branduri locale”, a subliniat Diana Mihai, organizator în cadrul evenimentului.

În prima zi a evenimentului, atmosfera va fi completată de organizarea unui concurs între tinerii designerii ale Caselor de Cultură din România și din Republica Moldova, fiecare participant având posibilitatea de a-și prezenta colecția vestimentară timp de cinci minute. Cei mai talentați dintre aceștia vor fi premiați cu locurile I, II sau III și vor primi cadouri din partea sponsorilor. Gala din cea de-a doua zi va fi dedicată manechinelor, care vor fi puse în valoare cu ajutorul ținutelor, dar și a make-up-ului sau a coafurii.

Ediția din acest an a evenimentului „ART EAST FASHION WEEKEND” este finațată de Primăria Municipiului Iași și Ministerul Tineretului și Sportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here