Eveniment cu povești dedicate iubirii, organizat de ROR

0
829
Roxana Oana Rotaru

Muzeul Mitropolitan din Iași a fost joi seară gazda unei manifestări dedicate dragostei și emoțiilor sale. Întâlnirea a fost marcată de prezența mai multor personalități ieșene, ce au ținut discursuri despre limbajul iubirii.

Pasiunea pentru meserie, dragostea față de familie, iubirea dintre un bărbat și o femeie, dar și respectul față de semeni, acestea au constituit principalele teme pe care invitații le-au transformat în povești autentice și le-au transmis celor prezenți în sală.

Au luat cuvântul: profesorul universitar Dr. Camelia Margareta Bogdănici, Profesorul universitar Dr. Anca Zbranca, Profesorul universitar Dr. Maria Stamatin, Lectorul Bogdan Constantin Neculau și Preotul Constantin Sturzu.

Discursurile au fost presărate cu momente de sensibilitate dar și cu mărturisiri din viața personală.

“Este feedback-ul venit din privirile dumneavoastră, din emoțiile pe care le avem legate de oamenii la care eu mă gândesc sa-i aduc la evenimentele mele ca modele pentru comunitatea ieșeană”, a specificat Roxana Oana Rotaru, organizator și președinte al asociației  ROR.

Întânirea a fost conturată de un moment artistic, susținut de tânărul interpret Yanis Pavel.

Aflată la cea de-a III-a ediție, acțiunea denumită „Despre iubire” a fost organizată în cadrul asociației ROR și a fost prezentată de jurnalista Raluca Daria Diaconiuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here