Conduri de mămică

0
1234
Conduri de mamica
Pantofi

De când mă stiu mi-au placut tocurile. Îmi aduc bucurie în suflet și îmi încarcă bateriile. Roșii, negri, nude, aurii sau argintii, cu toc mic, mediu sau înalt, subțire sau gros, îi port cu încredere și mă declar mereu posesoarea unui număr insuficient de perechi.

Știu că atunci când ai și un copil sau doi..trei, care abia așteaptă să iasă la joacă, basheții ar fi soluția cea mai la îndemână. Din când în când, cred că poți face un pact cu tine însăți și să alegi să porți ceva elegant..și nu doar la petreceri sau ocazii speciale. Eu obișnuiesc să încalc această regulă și încalț pantofii cu toc în zile obișnuite.

Sunt adesea pusă în situația de a alege între o mașinuță pentru fiul meu și eleganții conduri din vitrina magazinului preferat. Îmi spun că dacă aleg jucăria, serile noastre vor fi mai liniștite, pentru că băiatul va avea ocupație. Dacă înclin spre pantofi..știu este o plăcere vinovată!
Și cum în toate echilibrul este cel mai indicat, aleg să-mi surprind copilul cu o mașinuță, iar pe mine cu o pereche de pantofi clasici pe care îi pot purta, atât la fuste sau rochițe, cât și la pantaloni.
Îmi doresc să fie comozi și foarte versatili pentru că îmi este dat să ies cu David la plimbare de mânuță, iar la întoarcere spre casă trebuie să duc un ghiozdănel plin de jucării și un copil adormit.

Mami pe tocuri

Un mers clătinat nu e tocmai plăcut, iar în cazul mămicilor care își doresc să fie elegante și cu copilul prin preajmă, pot alege un toc mediu, iar nuanțele pot fi nude sau negru pentru că sunt cel mai ușor de combinat și merg la orice vestimentație.
Pentru mămicile mai îndrăznețe, designerii propun o gamă largă de încălțăminte, de la cizmele strălucitoare, cu pene, bijuterii sau pietre, până la platforme de gheișă, cizme de cowboy sau tocuri kitty.
La ocazii speciale, aleg cu ochii închiși pantofii stiletto, deoarece mi se par cei mai feminini și mai eleganți, cei mai seducători și cu un famec aparte. La nuanțe, pe lângă negru sau nude, o ținută poate avea un aer aparte dacă vom opta pentru mai multă culoare.
În orice situație, cel mai important este ca aceste alegeri să se potrivească siluetei și stilului personal.

Trucuri de rezistență

Știu că este o nebunie să fii pe tocuri și cu copilul în brațe sau de mână! Pantofii îți conferă un aer elegant și un plus de încredere, dar ce te faci atunci când te dor picioarele sau spatele și abia aștepți să te apropii de o bancă să te poți schimba? Iată câteva trucuri la care poți apela în situațiile în care nu te simți confortabil:

  1. Alege perechea de pantofi care ți se potrivește ca mărime. Chiar dacă îți sunt foarte dragi, dar te strâng sau îți sunt foarte largi, pantofii ideali sunt cei care îți vin cel mai bine. Acesta este un truc esențial în alegerea pantofilor.
  2. Dacă îți este într-adevăr foarte greu să mergi pe tocuri înalte, poți opta pentru platforme. La acest secret am apelat imediat ce am născut și îmi doream să ies la plimbare cu căruțul prin parc. Cu pantofi înalți nu mă simțeam prea confortabil și am decis să aleg o pereche de platforme chic.
  3. Pentru a evita bătăturile, poți unge pielea din interior cu puțină cremă hidratantă.
  4. Nu uita de plasturi pe care să-i aplici în zona care-ți produce disconfort.
  5. Din când în când, îți poți întinde gambele. Vei reuși astfel să-ți relaxezi picioarele și să ai un mers atrăgător.

Pentru un plus de imagine, consider că este esențial să scoți perechea superbă de pantofi din dulap!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here